Log in

I forgot my password

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 22 on Sun 20 Oct 2013, 12:56 am

alert to this topic

View previous topic View next topic Go down

alert to this topic

Post  tyka on Sat 12 Dec 2009, 2:46 pm

Assalamualaikum wbt , saye mntk tolong kerjasama anda yang baru je join web cobra ni , tolong kenalkan diri anda ,, dan bg tahu batch ,, senang nk arrange rank korg ,,, batch 36 tu tyka tau la sbb batch sendri then tyka kenal dgn batch 35... batch lain ni hah , tolong la sgt sgt.. sbb tu kekadang name korg takde color , ni sbb tyka tak tau korg ni batch ape.. tolong ye.. senang je , bukak kt topic kenalan diri , haa follow je rules tu , senang je.. k tu saje . wasalam ~~

tyka
Admin
Admin

Posts : 568
Join date : 2009-04-13
Age : 27
Location : shah alam

View user profile http://atyka.net

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum